INFO/NEWS / CONDITII de PARTICIPARE / REGULAMENT / TRASEU / INSCRIERI / REZULTATE

The Mountain Assault 2015 este un eveniment organizat de asociatia OUTDOOR ROMANIA in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia, o competitie deschisa oricarui iubitor al muntelui si al activitatilor in aer liber, o competitie NOCTURNA individuala de schi alpinism si alergare montana. 
Sunt necesare numai: o stare buna de sanatate, un nivel de pregatire fizica de la mediu in sus, un echipament adecvat si un pic de snack in rucsac.
Evenimentul are loc in Sinaia, in data de 21 februarie 2015. In caz de vreme nefavorabila, acesta se poate amana cu o zi.
Inainte de inscriere fiecare potential concurent este rugat sa citeasca cu atentie CONDITIILE DE PARTICIPARE si REGULAMENTUL competitiei!


News

20 februarie 2015
Partenerii Carpathian Man vor avea un stand la start unde veti putea gasi produse Snowline (gheare de pisica), Sponser (energizante), Contour (piei de foca), toate cu 20% REDUCERE fata de preturile practicate in mod obisnuit!

17 februarie:
NU SE MAI FAC INSCRIERI! S-a atins limita de 100 de concurenti.

12 februarie 2015
Taxa de inscriere se mai poate plati maine (13 februarie), avand in vedere ca sambata bancile nu efectueaza plati. Astfel incat, consideram ca cei care nu vor face plata si nu vor trimite OP-ul pana sambata, nu mai sint interesati de participarea la concurs si vor fi inlocuiti cu cei de pe lista de asteptare. Luni, 16 februarie, vom posta pe site aceste schimbari.
Ii rugam pe cei care au platit deja, sa se asigure ca apar bifati in tabelul de inscriere.
Daca sint probleme va rugam sa dati un mail si sa semnalati acest lucru.
Multumim!

9 februarie 2015
Avand in vedere comisionul foarte mare perceput de Raiffeisen Bank la varsamant direct, am schimbat destinatia platii taxei de inscriere. Astfel, toti cei care vor face plata incepand de astazi, 9 februarie, sunt rugati sa o faca catre:
ION TRANDAFIR
RO17VBBU2511BR4802992701 - VOLKSBANK, Brasov - Eroilor
cu mentiunea "pachet MA"

Multumim!

5 februarie 2015
Toti concurentii inscrisi SI CARE AU PLATIT TAXA de inscriere, sunt rugati sa trimita un mail (la adresa de inscriere) in care sa precizeze ce marime de tricou doresc. Tricourile nu sint tehnice. Cei care nu vor trimite vor primi automat o marime "by default", probabil M. Pe masura ce si ceilalti vor plati, sa trimita prin mail, pe langa dovada platii, si marimea de tricou dorita.
Multumim!

2 februarie 2015
Inscrierile pentru aceasta editie s-au inschis, avand in vedere ca s-a strans numarul limita de participanti: 100. Deschidem separat o lista de asteptare, pentru cazurile cand cineva deja inscris renunta.
Toti cei care nu au facut plata taxei de participare sunt rugati sa o faca pana in data limita de 14 februarie 2015.
Nu se accepta plata in ziua startului!

23 ianuarie 2015
Track-ul cursei poate fi descarcat de catre cei interesati de AICI. Acesta va este oferit prin amabilitatea fam. Tanase (Gianina si Alin).

17 decembrie 2014
Datele tehnice finale ale traseului, conform track-ului publicat in sectiunea TRASEU, sunt:
- lungime: 6,69 km
- diferenta de nivel: +1217 m

S-a stabilit locul festivitatii de premiere. Acesta este H2O Apres Ski Bar - Gondola, un loc unde fiecare concurent, pe baza numarului de concurs, va primi un pahar cu vin fiert sau unul cu ceai.

ANUNT F. IMPORTANT!
Din cauza problemelor tot mai des intalnite cu adresele de yahoo, am decis azi sa mutam adresa de inscriere la concurenta. Asadar, inscrierile se vor face NUMAI pe adresa: mountain.assault@gmail.com.
Cei care s-au inscris deja sint rugati sa dea un forward la noua adresa pentru centralizarea inscrierilor.
Ne scuzati pt deranjul creat si va multumim pentru intelegere!

15 decembrie 2014
Astazi s-au deschis inscrierile pentru prima editie a The Mountain Assault!
Modalitatile de inscriere se gasesc aici.